"To keep the body in good health is a duty… otherwise we shall not be able to keep our mind strong and clear"

- Buddha

Hi!

Aangenaam kennis te maken. Mijn naam is Koen (foto hierboven) en ik ben de eigenaar van DeMassageWinkel. We hebben een duidelijke visie: Een wereld waarbij mensen ontspannen door massages. Ik geloof er namelijk in dat ontspanning de enige manier is om lichaam en geest sterk en gezond te houden.

Iedere dag sta ik daarom samen met mijn team klaar om jou als masseur te assisteren in het geven van massages. Dit doen we door het aanbieden van kwalitatieve massagespullen die lang mee gaan en waarmee cliënten (of dat nu een terugkerende klant is of je partner) zich veilig en comfortabel kunnen voelen in jouw massageruimte.

Respectvol

Behandel anderen zoals je zelf behandelt wilt worden. Heel normaal maar steeds vaker toch bijzonder.

Transparantie

We proberen onze prijzen altijd scherp te houden en zijn hier transparant en eerlijk in. Geen extreme kortingen of acties om je te lokken, maar gewoon altijd een eerlijke prijs.

Persoonlijk

We willen onze relatie met jou niet beperken tot een koop-verkoop relatie, maar willen uitleg geven over onze producten en we willen helpen met hoe jij verder kunt groeien als bedrijf.

Duurzaam

Duurzame relaties, duurzame producten en een duurzaam verzendproces. Lees hier ons milieubeleid.

Inkopen bij de bron

Wij verkopen duurzame massagespullen met een eerlijke prijs. DeMassageWinkel levert de producten rechtstreeks aan de klanten en uit eigen voorraad. Zonder lange distributiekanalen en franchisers. Zonder dure showroom op een A-locatie. Zonder bonusopstrijkende account managers. En zonder 100 man personeel met nietszeggende functies.

Die eerlijke prijs geldt niet alleen voor jou als eindklant, maar voor iedereen. Dus ook voor onze fabrikanten zodat zij goede arbeidsomstandigheden aan hun werknemers kunnen bieden en kunnen focussen op het leveren van kwaliteit.

Een goede shopervaring

Om jou zo goed mogelijk te assisteren in het geven van massage, willen we je de beste shopervaring bieden. En soms raken we daar wel een beetje in geobsedeerd.

We willen zo snel mogelijk kunnen leveren, het liefst binnen één dag! Daarnaast willen we, ondanks ons groeiende assortiment, alles overzichtelijk houden. Binnen een paar klikken moet jij je favoriete product gevonden kunnen hebben.

Wij werken dagelijks aan een optimale klantervaring door onze duurzame massageproducten gewoon leuk, duidelijk en betaalbaar te houden, zonder zweverige verhalen.

Streven naar een duurzame wereld

We willen DeMassageWinkel zo duurzaam mogelijk maken. We werken enkel met gerecycled opvulmateriaal en we planten bomen. We proberen, door rechtstreeks bij de fabrikant in te kopen en ons magazijn recht naast het distributiecentrum van PostNL te lokaliseren, het brandstofverbruik te minimaliseren. Ook willen we geretourneerde producten die nog prima te gebruiken zijn een nieuw leven inblazen met onze unieke tweedekans collectie!

Op die manier hopen we een positieve impact op de planeet uit te oefenen. Daar worden we namelijk allemaal gelukkig van.

Wat vinden anderen van ons?